Min Värld Kapitel 17


Tidigare:

-         Det är inte officiellt än men, Justin Bieber! sa jag tyst och tittade på dom. Dom bara satt där och gapade som två fån. Jag skakade handen framför deras ansikten för att dom skulle vakna till liv igen. Dom tittade på varandra och ett leende började leka på deras läppar.

-         Grattis! Sa dom och gav mig en lång kram. 




Emelies perspektiv:

Jag, Ryan och Chaz gick ner för gatorna i Stratford. Vi var på väg mot gallerian för att shoppa. Plötsligt stannar Chaz och pekar bort mot torget och jag vänder blicken ditåt. Där ca.20 meter bort står han, Justin Bieber! han står och pratar med en tjej och jag antar att det är ett fan. Helt plötsligt lutar sig Justin fram och KYSSER henne! Mitt hjärta stannar och jag känner hur tårarna bränner. Justin tar tjejens hand och går emot oss när dom passerar oss tittar Justin på Ryan och Chaz och ler. Tårarna börjar rinna, det kan inte vara sant!! Han skulle aldrig göra så mot mig! Jag stänger ögonen, jag vill inte se vad som händer.

 

 

Jag öppnar ögonen igen och känner hur tårarna forsar mer för mina kinder. Jag torkar bort dom och säger sedan tyst för mig själv.

-         Det var bara en dröm! Med en lättad suck.

Jag hoppar in i duschen, första dagen i skolan. När jag har duschat tar jag på mig ett par svarta, tajta jeans och ett vitt linne med en marinblå kofta över. Jag låter mitt hår hänga fritt och tar på mig lite maskara. När jag har ätit frukost och borstat tänderna går jag ut i hallen och tar på mig mina vita converse innan jag springer till bussen.

 

 

 

-         Välkomna tillbaka allihopa! Sa våran lärare och log stort när alla hade satt sig i sina bänkar.

-         Tack! Hörde man vissa mumla i rummet. Det märktes hur trötta var efter den tidiga morgonen.

-         Idag ska vi börja med att gå igenom engelskan som vi ska ha prov på nästa vecka. Sa hon och fortsatte le. Man hörde vissa sucka och ta upp sina böcker.

-         Vi ska lära oss om engelsktalande länder och på provet ska ni skriva en uppsats om vad ni har lärt er! Mer suckningar fyllde rummet.

-         Ni får alla välja mellan England, USA och Kanada, så sätt igång! sa hon och klappade i händerna. Jag visste direkt vilket land jag skulle välja! Jag tittade på Jenny och Felicia som satt bredvid mig och alla tre nickade.

-         Kanada! Sa vi sedan i kör innan vi gick till biblioteket för att hitta bra böcker vi kunde plugga i.

 

 

Skolveckan gick fort och men jag hade inte riktigt kunnat koncentrera mig eftersom att jag tänkte på Justin och mardrömmen jag haft. Jag försökte att inte tänka mer på det och gick ner och satte mig i köket med mamma. Jag slog mig ner på en stol och gav ifrån mig en suck. Mamma som stod och lagade mat vände sig om och tittade bekymrat på mig.

-         Hur är det gumman? Sa mamma och log lite.

-         Okej antar jag. Sa jag och ryckte på axlarna.

-         Jag märker att det är något, så snälla berätta bara! Sa hon och tittade bedjande på mig.

-         Jag saknar Stratford! Sa jag och suckade igen.

-         Jag förstår det men vi ska ju snart åka dit! Sa mamma och log ett snett leende.

-         Om 3 ½ månad ja! Sa jag och tittade på henne med allvarlig min. hon suckade och gick och satte sig bredvid mig. Hon strök sin hand över min kind och tittade mig i ögonen.

-         Han kommer finnas där för dig när du kommer tillbaka, jag lovar! Sa hon och pussade mig i pannan.



Justins perspektiv:

Jag satte mig ner på soffan inne i vardagsrummet. Äntligen var vi hemma! Jag hörde mamma komma in med väskorna genom ytterdörren och jag gick för att hjälpa henne. När vi hade fått in alla väskor gav hon min ett tacksamt leende innan jag sprang upp på mitt rum för att packa upp.

 

 

Jag tog upp mobilen och slängde mig på soffan i vardagsrummet när jag hade packat upp allt. Jag slog in Ushers nummer och satte mobilen mot örat.

-         Yo mannen, wats up? Svarade Usher med glad röst.

-         Jo det är väll okej… sa jag

-         Jag vet att du saknar henne men du måste rycka upp dig! Sa han med sin vuxna röst.

-         Ja men det är svårt när man inte kan tänka på annat! Sa jag och gjorde en min för mig själv.

-         Och därför ska vi få dig att tänk på annat! Jag hörde lömskheten i hans röst.

-         Vad menar du? Sa jag chockat.

-         Vi ska börja med din nya skiva! Sa han med exalterad röst.


kort del men det är en del i alla fall... det kanske kommer en till i morgon.
2012-05-27 @ 17:15:30
Släng in en komentar? ♥

förlåt!

Jag har inte haft tid att lägga upp en ny del och jag vet inte riktigt när jag får det heller. just nu försöker jag bli klar med allt i skolan innan sommarlovet och jag har precis haft prao så jag har varit helt slut när jag har kommit hem på kvällarna.... just nu går min fritid ut på att prata med en tjej från England som jag ska åka till i sommar, det är någon utbytes grej med skolan så jag försöker lära känna henne :) jag ska lägga upp en del så fort jag får tid men det blir nog inte förrens i helgen!
xoxo
2012-05-24 @ 20:30:28
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 16


Tidigare:

-         Justin släpp ner mig! Skrattade hon.

-         Bara om jag får en puss! Sa jag och gjorde en hundvalpsblick.

-         Men ska vi spela seriöst eller?! Sa Ryan och försökte se alvarlig ut, han lyckades nästan men sen brast Chaz ut i skratt och då var det kört. Det slutade med att 3 sekunder senare låg vi alla 4 på marken och skrattade.




Emelies perspektiv:

Jag vaknade av att min mobil ringde och jag svarade trött.

-         Mm. Mumlade jag fram

-         Vill du följa med mig och Jenny och ta en ficka? Hörde jag Felicia glatt fråga.

-         Visst! Svarade jag.

-         Okej ses på det vanliga stället om 1 timme, då får du berätta allt om din sommar! Sa hon med samma glada röst.

-         Okej, ses! Sa jag och la på.

 

 

Jag försökte komma på vad jag skulle berätta för dom samtidigt som jag tog en dusch. Problemet var bara att alla saker lede fram till samma sak, Justin. Jag visste inte riktigt om jag kunde berätta om honom eller inte men jag bestämde mig för att smsa honom och fråga vad han tyckte. När jag hade duschat klart satte jag på mig min blommiga kjol som går lite över midjan och till det ett svart linne. Jag flätade mitt hår i en sned fläta som fick ligga över min axel. När jag var klar tog jag min mobil och skickade ett sms till Justin.



Hey baby, jag ska ut och ficka med mina vänner idag och dom vill veta allt om Stratford! Därför undrar jag om det är okej att jag berättar om dig, Ryan och Chaz? Älskar dig xxEm

 

 

När det var skickat gick jag ner för att äta en liten frukost. När jag hade ätit upp och borstat tänderna gick jag mot kaféet där jag skulle träffa dom andra. När jag kom fram stod dom och väntade på mig utanför och när dom såg mig stormade dom fram till mig och vi kramades länge.

 

 

Vi hade precis satt oss ner och börjat äta när Jenny frågade.

-         Så hur var det i Stratford? Hon tittade på mig med ett leende. Jag hade fortfarande inte fått något svar från Justin så jag bestämde mig för att berätta om huset och vad jag hade gjort.

-         Så vi såg på Facebook att du hade fått några vänner? Sa Felicia och tittade på mig. Det ända jag kunde tänka var snälla Justin rädda mig, men jag fick fortfarande inget sms.

-         Ehh ja, Ryan och Chaz! Sa jag och log ett litet leende och hoppades på att dom inte märkte hur obekväm jag var.

-         Haha dom har ju samma namn som Justins vänner! Sa Felicia och skrattade.

-         Haha ja! Sa jag och log ett stelt leende.

-         Vad menar du? Sa Jenny och tittade på mig.

-         Vadå? Sa jag och log.

-         Du menar väll inte att det var Ryan och Chaz, Justins vänner?! Sa hon och tittade allvarligt på mig.

-         Jag… började jag men avbröts när min mobil plingade till. Jag tog upp den och det var ett sms från Justin som jag snabbt öppnade.


Klart du får! Men tänk på att det inte är officiellt än! Älskar dig också! xxBieber

 

Stod det och jag pustade ut av lättnad, jag var räddad!

-         Du vadå? Sa Jenny och tittade på mig för att jag skulle fortsätta.

-         Det är typ dom! sa jag tyst och tittade ner på bordet. När jag inte fick något svar tittade jag upp på dom och dom stirrade bara på mig.

-         Säg något? Sa jag och tittade bedjande på dom.

-         Så du är vän med Ryan och Chaz? Sa Jenny och tittade på mig med en förvånad min.

-         Ja, vi är faktiskt ganska bra vänner! Sa jag och provade att le för att lätta upp stämningen.

-         Coolt! Sa dom båda i kör och nickade med små leenden på läpparna.

-         Några fler coola överraskningar? Skämtade Felicia. Jag skruvade lite på mig innan jag bestämde mig för att berätta om Justin.

-         Jag har fått en pojkvän också! sa jag och tittade på dom.

-         Vad heter han då? sa Felicia och försökte sig på ett leende.

-         Det är inte officiellt än men, Justin Bieber! sa jag tyst och tittade på dom. Dom bara satt där och gapade som två fån. Jag skakade handen framför deras ansikten för att dom skulle vakna till liv igen. Dom tittade på varandra och ett leende började leka på deras läppar.

-         Grattis! Sa dom och gav mig en lång kram.


2012-05-19 @ 22:13:17
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 15


Tidigare:

Jag vände mig om och vinkade en sista gång innan jag gick på planet bort från Kanada och dom jag älskar hem till Sverige och dom jag älskar, frågan var bara vad jag älskade mest!



Emelies perspektiv:

Jag tog min väska och gick för att hitta mamma. När jag såg henne rusade jag in i hennes armar och vi kramades länge.

-         Gud vad jag har saknat dig gumman! Hur har du haft det? Sa hon och log stort.

-         Jag har saknat dig också! jag har haft det fantastiskt bra! Sa jag och log men jag kände fortfarande lite smärta över att lämna Kanada.

 

 

Vi hoppade in i bilen och pratade om allt jag hade gjort och om mina nya vänner. När vi äntligen kom hem slängde jag mig på sängen och mamma kom upp med min väska till mitt rum. jag orkade inte packa upp men sen kom jag på vad Justin hade sagt om överraskningen och skyndade mig att öppna väskan. Jag tog upp lådan som låg där och satte mig på sängen och öppnade den.



Justins perspektiv:

-         Upp med hackan pojke! Sa Morfar där vi satt vid köksbordet och åt middag. Em hade varit borta i några timmar och jag saknade henne redan.

-         Tack för maten! Sa jag och reste mig.

-         Dom här 4 månaderna kommer gå fortare än du tror gubben! Sa mamma och log.

-         Ja jag hoppas det! Mumlade jag och började gå mot mitt rum.

Jag slängde mig på sängen och tog upp min mobil som låg i fickan, jag loggade in på twitter och skrev

The best summer in my life just ended #sadtruth

Precis när jag hade skickat iväg tweeten plingade min mobil till, sms från Em. jag öppnade det snabbt.

Hej baby, tack för överraskningen! Jag älskar dig mer än något på jorden och jag saknar dig redan xxEm



Haha det var så lite så ;) saknar och älskar dig också xxJB

Svarade jag snabbt.



Emelies perspektiv:

I lådan låg ett brev och en tröja. Jag tog först upp tröjan, det var Justins svarta t- shirt som jag lånade och sov i när jag hade glömt min pyjamas. Jag behövde inte ens lukta på den för att känna Justins doft. Jag kände hur tårarna började bränna men vägrade gråta igen! Jag la ner tröjan i lådan igen och tog upp brevet och läste det.



Inga ord i världen kan beskriva vad jag känner för dig! Att säga att jag älskar dig är inte tillräkligt för jag känner mer än så för dig! Jag kan inte leva utan dig, jag behöver dig lika mycket som jag behöver luft! Du är min värld, mitt hjärta, mitt liv, mitt allt! Du och jag för alltid!

JUSTIN DREW BIEBER

LOVES

EMELIE MARIA ELDI

 

 

Jag vek ihop brevet och kände hur tårarna rann ner för mina kinder, jag tog upp mobilen och skickade ett sms till Justin och fick snabbt svar. Jag hörde hur min dörr öppnades och torkade snabbt bort tårarna och tittade på mamma.

-         Vad är det gumman? Sa hon och tittade oroligt på mig samtidigt som hon satte sig bredvid mig på sängen.

-         Inget! Sa jag och tittade ner på mina händer.

-         Du vet att du kan säga allt till mig gumman?! Sa hon och jag kände hur hon fortfarande tittade på mig.

-         Det är bara det… började jag och mamma tittade på mig för att jag skulle fortsätta.

-         Jag vet inte hur jag ska klara det här! Sa jag och tårarna började rinna igen.

-         4 månader ifrån Justin, Ryan och Chaz är för mycket! sa jag och tittade på mamma.

-         Ja men du kommer klara det jag lovar. När skolan börjar får du annat att tänka på! Sa mamma och log. Jag gav henne en kram och sen gick vi båda och la oss.

 

 

Jag vaknade sent morgonen efter och mamma hade redan åkt till jobbet. Jag masade mig upp ur sängen och hoppade in i duschen. När jag var klar tog jag på mig mina rödsvart rutiga shorts och en vit t- shirt. Jag gick ner i köket och åt frukost sen bestämde jag mig för att slappa resten av dagen. Det var bara 3 dagar kvar tills skolan började.



Justins perspektiv:

När jag vaknade på morgonen gick jag med en suck ur sängen och gick till köket för att äta frukost. När jag var klar gick jag tillbaka till mitt rum och började packa min väska, i morgon skulle jag och mamma åka hem till ATL igen.

 

 

Efter 1 timme hade jag packat färdigt och då bestämde jag mig för att ringa Chaz och fråga om han och Ryan ville spela basket.

Vi bestämde träff på basketplanen och jag skyndade mig iväg. Jag ville verkligen spendera den sista tiden här i Stratford med mina vänner.

 

 

-         Aye Justin!! Jag hörde Ryan ropa långt borta.

-         Ehh va? Sa jag och tittade på honom.

-         Vad tänker du på? Sa han och tittade på mig med en konstig blick som var svår att uppfatta.

-         Inget… sa jag och tittade ner i marken. Men jag ljög! Mina tankar var riktade mot förra gången vi hade spelat basket, med Em…


Vi hade delat upp oss i lag, jag och Ryan mot Em och Chaz.

-         Och Chaz gör en poäng till! Ropade Chaz och sprang runt som ett flygplan över hela planen. Jag hörde Em skratta sitt fina skratt och tittade på henne, hon var så vacker. När Chaz äntligen slutat tönta sig och vi kunde spela igen var Ryan snabb med bollen och dribblade bort Chaz men sen kom Em och tog bollen ifrån honom. Ryan såg helt chokad ut där han stod helt plötsligt utan boll. Jag försökte ta bollen ifrån Em men det gick inte så bra så istället lyfte jag upp henne och hon började skratta.

-         Fuuusk! Ropade hon samtidigt som hon skrattade.

-         Justin släpp ner mig! Skrattade hon.

-         Bara om jag får en puss! Sa jag och gjorde en hundvalpsblick.

-         Men ska vi spela seriöst eller?! Sa Ryan och försökte se allvarlig ut, han lyckades nästan men sen brast Chaz ut i skratt och då var det kört. Det slutade med att 3 sekunder senare låg vi alla 4 på marken och skrattade.


2012-05-16 @ 19:32:29
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 14


Tidigare:

-         Du vet att jag inte har kunnat vara här så mycket som jag vill och jag hoppas du kan förlåta mig för det och inte vara arg på mig! Hörde jag hennes pappa säga, jag kunde höra hur ledsen han var över det i hans röst.

-         Jag skulle aldrig kunna vara arg på min bästa vän! Jag kunde höra på Ems röst att hon log.

-         Jag älskar dig gumman och vi ses vid jul igen!

-         Jag älskar dig också!

Jag hörde Ems steg komma närmare och efter någon sekund stod hon framför mig redo att åka hem till mig.



Emelies perspektiv:

Justin var inne i badrummet och borstade tänderna så jag kröp ner under täcket medans jag väntade på honom. Jag kunde inte sluta tänka på att det här var sista kvällen i Stratford. Jag fattade det inte, det var inte verklighet! Jag lyfte upp min hand och tittade på min ring. Den var så vacker! Den fick mig att inse hur seriös Justin verkligen var när han sa att han älskar mig.

-         Gillar du den baby? Jag hoppade till och tittade på honom där han stod i dörröppningen.

-         Jag älskar den! Sa jag och log.

-         Inte mer än du älskar mig hoppas jag! Sa Justin och blinkade samtidigt som han gick mot sängen och la sig bredvid mig.

-         Det går inte att älska någonting mer än vad jag älskar dig! Sa jag och la mig på hans bröst.

-         Kan bara hålla med dig! Sa Justin.

-         Älskar du också dig?! Sa jag och tittade chokat på honom innan jag lipade och började fnittra.

-         Klart jag gör! Sa Justin och blinkade.

-         Jag menade dig knäppis! Sa han och pussade mig i pannan.

-         Haha, god natt Swettie. Sa jag och kysste honom.

-         God natt beautiful! Sa han och log.

 

 

Jag vaknade av att klockan ringde. Jag vände mig om och stängde av den. 06.00 visade min mobil, jag suckade och vände mig om för att väcka Justin.

-         Vakna baby! Viskade jag och pussade honom i nacken.

-         Åååh, gå av mig! Suckade Justin med sitt usla morgon humör. Istället för att göra som han sa la jag mig på honom.

-         Nej men hej snygging! Sa han och log. Jag kunde inte låta bli att himla med ögonen och skratta lite åt honom. Han gav mig sedan en lång kyss innan vi var tvungna att gå upp och göra oss klara.

 

 

Vi stannade utanför flygplatsen och alla hoppade ur bilen förutom jag och Justin.

-         Hade vårat förhållande varit officiellt hade jag kunnat göra såhär där inne! Sa han och gav mig en lång kyss som samtidigt var för kort med tanke på hur lång tid det skulle vara tills jag fick känna hans läppar emot mina igen.

-         Jag kommer sakna dig, din doft, dina ögon, ditt leende, ja allt med dig Justin! Sa jag och försökte le.

-         Jag kommer sakna dig också! men jag har en överraskning till dig som ligger i din väska när du kommer hem till Sverige! Sa han och blinkade. Jag gav honom ett leende och sen gick vi in till flygplatsen.

 

 

När jag hade checkat in väskorna kom den jobbigaste delen av den här resan, att säga hej då! Jag gick först till Kenny och gav honom en lång kram som han besvarade utan att säga något. Sen gick jag till Dian och gav henne en kram. När hon hade släppt mig strök hon handen över min kind och tittade mig i ögonen och gav mig ett sorgset leende som jag besvarade så gott jag kunde utan att börja gråta. Jag gav sedan Bruce en kram och hörde hur han viskade i mitt öra.

-         Allt kommer bli bra! Jag gav honom ett leende och kände hur gråten kom närmare.

Jag gav Pattie ett leende innan hon gav mig en lång kram.

-         Vi ses snart igen! Viskade hon i mitt öra innan hon släppte mig.

Jag tittade sedan på mina två bästa vänner och undrade vem jag skulle krama först eftersom att jag älskade dom båda lika mycket. Jag bestämde mig för att börja med Ryan. Han gav mig en lång hård kram.

-         Jag kommer sakna dig lillsis! Sa han och jag hörde i hans röst att han också var ledsen. Mina ögon började fyllas med tårar men jag vägrade låta dom rinna.

-         Jag kommer sakna dig också! sa jag och gav honom ett handslag.

-         Lova att ringa mig och smsa annars kommer jag dö! jag älskar dig tweenie! sa Chaz när jag kramade honom. Och nu klarade jag det inte längre, tårarna började rinna.

-         Jag älskar dig också Chazie, du är bäst! Sa jag och tittade på honom. Han strök bort en tår från mig kind och log.

Jag kramade Justin hårt och länge och jag kände hans varma kropp emot min. jag tog ett djupt andetag och kände hans doft. Jag visste att det skulle vara jobbigt att säga hej då men det var mer än så, det gjorde ont. Tårarna rann bara mer och mer när jag tänkte att det var 4 månader kvar tills jag skulle få träffa dessa underbara människor igen.

-         Snälla älskling du måste sluta gråta annars börjar jag också! log Justin sorgset.

-         Ja om det ändå inte var 4 månader skulle det vara lättare! Sa jag och tittade ner i marken.

-         Vi klarar det älskling, tillsammans klarar vi allt! Och glöm aldrig att jag älskar dig! Sa Justin och lyfte min hacka och tittade mig allvarligt i ögonen. Jag nickade och gav honom en sista kram.

-         Jag älskar dig också! viskade jag i hans öra och han gav mig en puss på kinden innan jag var tvungen att gå. Jag vände mig om och vinkade en sista gång innan jag gick på planet bort från Kanada och dom jag älskar hem till Sverige och dom jag älskar, frågan var bara vad jag älskade mest!


kommentera :)
2012-05-14 @ 20:04:20
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 13



Tidigare:

-         Skaffa ett hotellrum istället! Sa Chaz retfullt.

-         Ha ha! Sa jag och himlade med ögonen.

-         Skaffa en tjej så slipper du vara så avundsjuk! Sa Em och lipade åt honom.

-         Aj den sved! Sa Chaz och spelade sårad. Det ända jag kunde göra var att skratta åt mina så otroligt töntiga men underbara vänner.



Emelies perspektiv:

Veckorna rann iväg alldeles för fort! Dom senaste veckorna hade vi spelat basket, fotboll, varit på stranden och bara chillat. Jag kom bara mina vänner närmare och närmare och jag började inse att sommaren snart skulle vara slut och hur otrolig jobbigt det skulle vara att säga hej då. Mina 3 veckor hemma hos Justin hade tagit slut och jag hade blivit en del av familjen under min tid där. Pappa hade kommit hem och jag bodde med honom igen. Det var bara 2 veckor kvar på sommaren nu. Den näst sista veckan skulle jag och pappa spendera tillsammans.

-         Så vad vill du göra den här veckan då? frågade pappa när vi satt ute vid poolen och åt glass.

-         Det spelar ingen roll, det viktigaste för mig är att spendera tid med dig! Sa jag och log mot pappa.

-         Jag är ledsen att den här sommaren inte blev som planerad… började pappa.

-         Men jag är glad för det! Om det inte hade blivit som det blev hade jag inte haft Justin, Ryan eller Chaz! Sa jag och log ett stort leende mot pappa.

-         Haha nej det är sant! Sa pappa och skrattade lite lätt.

-         Jag vill fiska! Sa jag och tittade på pappa.

-         Ehh va? Sa pappa och kliade sig i huvudet.

-         Ja den här veckan vill jag fiska, som vi gjorde när jag var liten! Sa jag och log.

-         Då gör vi det! Sa pappa och strök mig på kinden.

 

 

Tidigt på morgonen efter hoppade jag och pappa in i bilen för att åka på en fiske helg tillsammans, precis som förut när allt var som det brukade vara. Vi åkte i någon timme innan vi kom fram till lägerplatsen. Vi reste genast upp tältet och packade upp våra saker. När vi var klara gick vi iväg för att fiska. Vi fiskade ända tills det blev mörkt samtidigt som vi pratade om gamla minnen. När vi på kvällen satt vid brasan kunde jag inte låta bli att fråga det jag länge undrat.

-         Pappa när sommaren är slut och jag åker hem, vad händer då? frågade jag och tittade upp på pappa.

-         Hur menar du gumman? Sa han och tittade på mig med en förundrad blick.

-         Ja kommer jag komma tillbaka till Stratford eller var hela den här sommaren bara en underbar dröm? Sa jag och tittade på honom.

-         Jag menar den här sommaren har varit den bästa i mitt liv, även om du och jag inte har träffats så mycket som det var tänkt har jag haft mina vänner runt mig hela tiden! Jag kan inte förlora allt det jag har bara för att sommaren tar slut, jag älskar att vara här! Alla ljud, dofter, människor, ja allt! Jag kände hur tårarna började bildas i ögonen.

-         Det är klart du ska komma tillbaka om du trivs här! Sa pappa och gav mig en kram.

-         Jag visste inte att Stratford betydde så mycket för dig?! Sa han i mitt öra när vi kramades.

-         Stratford betyder allt för mig! Sa jag mot hanns tröja.

Jag och pappa satt uppe sent och pratade om olika saker. Vi bestämde att jag skulle komma tillbaka till Stratford över julen och då skulle mamma också få följa med. När vi sen gick och la oss somnade jag fort.

 


Justins perspektiv:

-         3 dagar kvar… suckade Em där vi låg i soffan hemma hos mormor och morfar.

-         Ja och jag önskar att det inte var så! Sa jag och kramade henne hårdare.

Jag kunde inte fatta det! Sommaren var nästan slut och Em skulle åka hem till Sverige. Hon betydde så himla mycket och nu skulle hon försvinna! Fast vi skulle ses vid jul igen men det är liksom 4 månader till dess!

-         Vad tänker du på? Sa plötsligt Em och satte sig upp.

-         Hur mycket jag kommer sakna dig! Och att jag aldrig kommer klara 4 månader utan dig. Sa jag och tittade henne i ögonen.

-         Jag kommer dö av att jag saknar dig så mycket! Sa hon och jag såg i hennes ögon att hon verkligen menade det.

-         Vi får se till att prata med varandra varje dag så jag i alla fall får höra din röst! Sa jag och log. Em börjar också le och sen ger hon mig en snabb puss på munnen.

 

 

Jag hade planerat den här dagen länge. Sista dagen som Em var här i Stratford, i morgon skulle hon åka hem.



Emelies perspektiv:

Vi satt och åt pizza hemma hos Justin. Det var sista dagen här i Stratford och jag kunde inte fatta att den här drömmen snart skulle vara slut.

-         Så hur har du haft det i Stratford den här sommaren då? frågade Bruce och tittade på mig med ett leende.

-         Helt underbart! Sa jag och log tillbaka.

 

 

Resten av middagen pratade vi om många olika saker och skrattade mycket. När jag och Justin hade ätit klart ställde vi in allt i diskmaskinen. Från ingenstans tog Justin min hand och drog med mig ut i hallen utan att säga ett ord. Han tog på sig sina svarta supras och jag tog mina converse. Vi gick ut till bilen och Justin höll fortfarande min hand. Vi hoppade in i bilen som Kenny stod och väntade i. ingen sa ett ord utan vi började bra åka. Efter 5 minuter kom vi fram till stranden. Jag och Justin klev ur bilen och Justin ledde mig ut i sanden. Vi stod där och tittade på solnedgången och vattnet som svepte in. Jag lutade mitt huvud mot Justins axel och kände att hans grepp runt mig blev hårdare.

-         Jag älskar dig Justin! Sa jag sakta och tittade bort mot solnedgången. Jag var nervös över vad Justin  skulle säga för jag visste inte om han älskade mig också.

-         Jag älskar dig också beautiful, därför vill jag fråga dig något! Sa Justin och släppte taget om mig. Jag vänd mig så vi stod ansikte mot ansikte och tittade på honom med en blick som sa ”fortsätt”. Han förstod vad jag menade och fortsatte.

-         Den här sommaren har varit otrolig på många sätt, det bästa var du! Jag trodde aldrig att jag skulle träffa en så fantastisk person som du, någon jag kan älska så mycket och på det sättet jag älskar dig, därför vill jag ge dig den här! Han tog upp något ur fickan. Det var en ring.

-         Det är en promise ring, den visar att jag lovar att älska dig och vara din för alltid! Han tittade mig i ögonen och såg nervös ut. Jag tittade ner på ringen som var av guld med en liten diamant i.

-         Vill du vara min för alltid? Sa han och tittade på mig. Jag kastade mig i hans famn och viskade i hans öra.

-         Ja, ja, ja, för alltid och alltid. Jag log mitt största leende när han satte ringen på mitt finger. Inuti ringen stod Justin Drew Bieber inristat.



Justins perspektiv:

Hon log sitt stora vackra leende när jag satte ringen på hennes finger. Jag tog sen upp min ring som jag hade i andra fickan och satte på mitt finger. Den var nästan likadan som Em´s men min hade ingen diamant och i min var det inristat Emelie Maria Eldi. Jag gav henne en kyss och sen gick vi tillbaka till bilen. Vi åkte hem till Em så hon kunde packa och säga hej då till sin pappa som inte kunde följa med till flygplatsen i morgon. Vi gick in och jag ställde mig i hallen för att vänta på henne medans hon sprang upp på sitt rum och packade det hon skulle ha med sig. När hon kom ner igen gav hon mig ett leende innan hon sprang in i köket för att säga hej då till sin pappa.

-         Tack pappa, för den här underbara sommaren! hörde jag Em säga.

-         Du vet att jag inte har kunnat vara här så mycket som jag vill och jag hoppas du kan förlåta mig för det och inte vara arg på mig! Hörde jag hennes pappa säga, jag kunde höra hur ledsen han var över det i hans röst.

-         Jag skulle aldrig kunna vara arg på min bästa vän! Jag kunde höra på Ems röst att hon log.

-         Jag älskar dig gumman och vi ses vid jul igen!

-         Jag älskar dig också!

Jag hörde Ems steg komma närmare och efter någon sekund stod hon framför mig redo att åka hem till mig.


förlåt för att det har tagit sån tid att lägga upp en ny del men jag har inte haft tid till det. men nu är den uppe och jag hoppas ni gillar den :)
2012-05-10 @ 20:05:28
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 12



Tidigare:

-         Jag vill inte förlora dig och alla andra bara för att jag inte kan stanna här i Stratford Justin! Hon tittade allvarligt på mig.

-         Jag vill inte förlora dig heller, och det kommer inte hända heller, jag lovar! Sa jag och kramade henne.

-         Du betyder otroligt mycket för mig Justin Drew Bieber! sa hon tyst i mitt öra. Jag släppte henne och tittade henne i ögonen.

-         Du betyder otroligt mycket för mig också Emelie Maria Eldi! Sa jag och kysste henne passionerat.



Emelies perspektiv:

Jag vaknade vid 10 morgonen efter, jag kände Justins armar runt mig och tittade upp för att se om han fortfarande sov vilket han gjorde. Jag ville inte väcka honom och det var så varmt och mysigt i hans famn så jag bestämde mig för att ligga kvar. Efter en halvtimme var jag väldigt varm och hungrig så jag bestämde mig för att försöka väcka Justin.

-         Baby. Viskade jag och smekte honom över kinden.

-         Mmm. Mumlade han och vred lite på sig.

-         Jag är hungrig, ska vi gå upp? Frågade jag och pussade honom lätt på kinden.

-         Strax. Sa han och sträckte på sig. Han snurrade runt så vi låg ansikte mot ansikte.

-         Jag älskar dina ögon! Sa jag och tittade in i hans bruna ögon och log.

-         Och jag älskar dina! Sa Justin och kysste mig. När våra läppar särades började vi båda le.

-         Ska vi gå upp? Frågade jag och fortsatte le.

-         Mer! Sa Justin och tryckte sina läppar mot mina ännu en gång och jag kunde inte låta bli att fnissa lite.

 

 

Vi kom ner i köket där dom andra satt och drack kaffe. Alla sa god morgon och sedan började jag och Justin äta frukost.

-         Så vilka planer har ni för dagen då? frågade Bruce och tittade på mig och Justin.

-         Vi funderade på att åka och shoppa och sen hänga med Ryan och Chaz om dom inte vill följa med och shoppa. Sa Justin och log.

-         Så trevligt! Sa Bruce och log.

-         Bara ni är försiktiga! Sa Pattie och tittade allvarligt på oss.

-         Ja jag lovar! Sa Justin och log mot henne.

-         Och jag lovar att se till att han håller sitt löfte! Sa jag och log.

 

 

När vi hade ätit färdigt gick vi upp på Justins rum. Jag gick in i garderoben och tog fram mina vita shorts och ett ljusgrönt linne sen gick jag och tog en dusch. När jag var klar tog jag på mig mina kläder och fönade mitt hår. När jag var klar gick jag ut till Justin som precis hade tagit på sig sina byxor. Jag smög upp bakom honom och kramade honom. Sen kysste jag honom mjukt i nacken. Justin snurrade runt i mitt grep och tittade på mig. Han strök bort håret som hängde i mitt ansikte och tittade på mig med allvarlig blick.

-         Vad är det? Sa jag och tittade bekymrat på honom.

-         Jag tänker bara på hur vacker en person kan vara… sa han och såg besvärad ut.

-         Vad menar du? Sa jag och la mina händer på hanns bara bröst.

-         Du är den vackraste människan på hela jorden! Både på insidan och utsidan. Han tittade djupt in i mina ögon och jag log lätt mot honom innan jag pussade honom på kinden.

 

 

När vi hade gått i säkert 10 affärer och jag hade köpt några tröjor och några skor och Justin hade köpt ett par jeans och några tröjor bestämde vi oss för att åka hem.

-         Gå ut i bilen så kommer jag, jag ska bara fixa en sista sak. Sa Justin och log hemlighets fullt.

-         Okej… Sa jag och tittade fundersamt på honom men gjorde som han sa.

När Justin äntligen kom ut i bilen och vi kunde åka hem kunde jag inte låta bli att fråga.

-         Vad var det du köpte? Jag tittade hoppfullt på honom.

-         Det får du se sen! Sa Justin och blinkade med ena ögat innan han gav mig en puss på kinden.



Justins perspektiv:

Medans Em sprang in med allt vi köpt passade jag på att ringa grabbarna. Vi bestämde oss för att mötas nere på stranden om 10 minuter. När Em kom tillbaka med alla grejer som vi skulle behöva på stranden åkte vi iväg.

 

 

-         Aye Ryan, Chaz! Ropade jag och dom båda vände sig om.

-         Aye vi har platser där borta! Ropade Chaz och pekade bort mot högra sidan av stranden.

När jag och Em hade tagit våra grejer och kommit fram till våran plats gav alla varandra en kram och vi började packa upp.

-         Aye ska ni med och spela basket i morgon? Sa plötsligt Ryan när vi hade legat och solat ett bra tag. Jag tittade på Em och Chaz och dom nickade.

-         Absolut! Sa jag och log stort. Jag såg i ögonvrån hur Em smög sig upp och började gå mot vattnet. När hon stod två meter från filten vi låg på vände hon sig mot oss andra.

-         Sisten i! ropade hon och började springa.

-         Aye! Ropade jag och började också springa. När jag kom ifatt henne lyfte jag upp henne och hon tog ett hårt grep om min hals.

-         Du kan inte fuska sådär förstår du väll! Sa jag och tittade allvarligt på henne.

-         Nu måste du betala! Sa jag och släppte henne rakt ner i det kalla vattnet innan hon han reagera. När hon kom upp till ytan igen tittade hon surt på mig och jag kunde inte låta bli att skratta.

-         Nu ska du också betala! Sa hon och slängde sig över mig och gav mig en lång kyss.

-         Skaffa ett hotellrum istället! Sa Chaz retfullt.

-         Ha ha! Sa jag och himlade med ögonen.

-         Skaffa en tjej så slipper du vara så avundsjuk! Sa Em och lipade åt honom.

-         Aj den sved! Sa Chaz och spelade sårad. Det ända jag kunde göra var att skratta åt mina så otroligt töntiga men underbara vänner.


2012-05-06 @ 12:42:32
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 11


Tidigare:

Jag stängde av tv och tog min mobil sen gick jag ut i hallen och tog på mig mina lila supras. Jag gick ut till bilen och körde iväg mot Ems hus.




Emelies perspektiv:

När jag hade smsat färdigt med Justin la jag ner mobilen i min handväska. Jag tog min stora svarta resväska som jag hade kläder, skor och min necessär i och gick ner och ställde den i hallen. Sen sprang jag upp igen och hämtade min handväska. När jag kom ner i hallen igen la jag handväskan på soffan och sen gick jag in i köket. Jag tog en lapp och en penna, sen skrev jag ett meddelande till pappa.



Justin kom och hämtade mig tidigt så jag är redan där! Älskar dig// Emelie

 

 

Jag lämnade lappen på bordet sen gick jag och satte mig i trappan för att vänta på Justin. Jag tog upp mobilen och loggade in på Facebook. Felicia och Jenny hade skrivit att dom saknade mig på min logg så jag bestämde mig för att skriva ett inlägg.



Har det underbart här i Stratford! Har spenderat mycket tid med mina nya vänner här i Kanada, ska faktiskt bo hos en utav dom i några veckor framöver! Sitter och väntar på att bli hämtad. Saknar er alla!

 

 

Jag hörde att Justin svängde in på uppfarten så jag skickade iväg inlägget och loggade ut. Jag tog på mig mina flipflopps och tog mina väskor, sen sprang jag ut till bilen där Justin stod och väntade.

-         Hej baby! Sa han och log.

-         Hej snygging! Log jag tillbaka.

 

 

Han tog mina väskor och la in dom i bilen medans jag gick och låste dörren. När jag kom tillbaka hoppade vi in i bilen och Justin gav mig en lång kram. När han släppte mig tittade han mig i ögonen och log.

-         Jag har saknat dig! Sa han.

-         Jag har saknat dig också! sa jag och log. Han böjde sig fram och gav mig en lång passionerad kyss.

 

 

Vi parkerade bilen på uppfarten utanför Justins mormor och morfar och hoppade ur. Justin tog min väska i ena handen och sen tog han min hand i den andra. Han log mot mig och sen gick vi mot huset. Han öppnade dörren och släppte min hand. Han ställde ner väskan i hallen och tog av sig sina skor. Jag gjorde det samma och sen gick vi in i köket.

-         Hej ungar! Sa Bruce glatt när vi kom in i köket.

-         Hej morfar! Sa Justin och log.

-         Hej! Sa jag glatt tillbaka.

-         Vart är mamma och mormor? Frågade Justin och tittade sig omkring.

-         Dom åkte till Walmrart´s och handlade middag. Sa Bruce och log.

-         Jag tänkte åka till kyrkan och hjälp till om några minuter men ni klarar er själv va? Sa han och tittade på oss.

-         Ja det gör vi! Sa Justin och log mot honom.

 

 

Justin tog mina väskor i hallen och sen gick vi upp till hans rum. Justin hade rensat en hylla till mig i hans garderob där jag kunde ha mina kläder så vi började packa upp allting. När vi nästan var klara kom jag på vad jag hade glömt.

-         Fan, jag glömde min pyjamas! Sa jag och slog mig i pannan.

-         Du kan ju alltid sova utan?! Sa Justin och blinkade till mig.

-         Haha du önskar det va? Sa jag och slog honom lätt på armen.

-         Klart jag gör! Sa Justin och skrattade lite innan han gav mig en puss.

-         Nej men seriöst, du kan få låna en t-shirt av mig att sova i. sa han och tittade på mig.

-         Tack! Sa jag och gav honom en puss på kinden.

 

 

När vi hade packat upp allt bestämde vi oss för att hänga med Chaz och Ryan. Dom var hemma hos oss på några minuter. Vi satte oss i vardagsrummet och tittade på film men det slutade med att alla förutom jag och Chaz somnade.

-         Så hur känns det att vara Biebers flickvän då? frågade Chaz och tittade på mig med ett retfullt leende på läpparna.

-         Det känns ganska bra! Men hur känns det för er då? ni tror väll inte att jag ska ta eran bror ifrån er! Sa jag och log.

-         Haha nej det tror vi inte! Men jag måste erkänna att det känns lite konstigt att min bror och min tvillingsyster har något på gång. Sa han och lipade.

-         Men haha! Sa jag och slog honom på armen.

-         Du vet att du alltid kommer vara den bästa Chaz! Sa jag och tittade allvarligt på honom.

-         Det kommer du också vara! Sa han och gav mig en kram.

-         Chaz jag vet att du är avundsjuk men skaffa en egen tjej och lämna min ifred! Sa plötsligt Justin och tittade upp på oss. Efter någon sekund brast alla ut i skratt.

-         Va? Sa plötsligt Ryan och tittade trött upp på oss alla. Då började vi skratta ännu mera.

 

 

Jag älskade verkligen att vara här i Stratford! Jag kände mig mer hemma här än vad jag någonsin har gjort i Sverige! Jag älskade att spendera varje sekund tillsammans med mina bästa vänner och min pojkvän. Även om det inte var officiellt än så var Justin fortfarande min pojkvän! Att veta att den här underbara sommaren faktiskt skulle ta slut gjorde ont! Jag ville inte åka hem och lämna allt jag hade här, för jag vet ju inte om jag kommer komma tillbaka! Jag vill inte att Justin ska vara någon sommarromans eller att Chaz och Ryan bara var några vänner jag var med över sommaren bara för att slippa vara ensam! Jag älskade dom verkligen, varenda en av dom!



Justins perspektiv:

-         Justin, lova mig att det här inte bara är en sommarromans! Sa plötsligt Em när vi senare på kvällen låg i min säng för att sova. Hon vände sig om och tittade mig djupt i ögonen.

-         Emelie Eldi, jag lovar dig att det här inte är någon sommarromans! Sa jag allvarligt och tittade tillbaka in i hennes vackra ögon.

-         Vad händer när jag måste åka hem då? frågade hon tyst och tittade ner.

-         Jag vet faktiskt inte… sa jag nästan lika tyst som henne.

-         Jag vill inte förlora dig och alla andra bara för att jag inte kan stanna här i Stratford Justin! Hon tittade allvarligt på mig.

-         Jag vill inte förlora dig heller, och det kommer inte hända heller, jag lovar! Sa jag och kramade henne.

-         Du betyder otroligt mycket för mig Justin Drew Bieber! sa hon tyst i mitt öra. Jag släppte henne och tittade henne i ögonen.

-         Du betyder otroligt mycket för mig också Emelie Maria Eldi! Sa jag och kysste henne passionerat.

2012-05-03 @ 20:01:04
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 10




Tidigare:

Jag kröp upp bredvid honom och han la sin arm runt mig. Jag gav honom en puss och sen la jag mitt huvud på hans axel. Det här måste vara den bästa sommaren i mitt liv tänkte jag. Och världens bästa pojkvän, Justin Bieber.




Emelies perspektiv:

När Justin hade gått hem sprang jag upp på mitt rum och slängde mig på sängen, jag tog min mobil och ringde mamma.

-         Hej gumman! Svarade mamma glatt.

-         Hej mamma! jag saknar dig! Sa jag och log lite lätt.

-         Åhh jag saknar dig också gumman! Men nu måste du berätta, hur har du det? Vad har du gjort? Sa mamma och lät spänd.

-         Jag har gjort massor! Först träffade jag våran granne Chaz. Han var jätte snäll och rolig. Sen träffade jag Chaz´s bästis Ryan, som också är snäll och rolig. Vi har faktiskt blivit bäst vänner alla tre! Ryan är som min storebror och Chaz är som min tvilling! Sa jag och log ännu större.

-         Jasså! så det finns ingen speciell kille? Sa mamma retfullt.

-         MAMMA! sluta retas! Fast det finns faktiskt någon… sa jag lite tyst.

-         Jasså?! vad heter han då? Frågade mamma med förvånad men ändå glad röst.

-         Justin, Justin Bieber… sa jag tyst.

-         VA JUSTIN BIEBER?? sa mamma, jag hörde på hennes röst hur chockad hon var. Hon visste mycket väl vem Justin var.

-         Den Justin? Frågade mamma.

-         Japp den Justin! Sa jag och log.

-         Men hur? Frågade mamma med nyfiken röst.

-         Justin är bästa vän med Ryan och Chaz, så jag träffade honom och vi gillar varandra. Sa jag lugnt.

-         Hur länge har ni varit tillsammans då? Frågade mamma men lite lugnare röst.

-         Inte läge alls, du är den första som får veta! Sa jag tyst.

-         Grattis gumman! Sa mamma med glad röst.

-         Tack! Sa jag och log,

-         Men nu måste jag rusa, lova att ringa mig senare och var försiktig! Sa mamma med sin typiska mamma röst.

-         Jag lovar! Sa jag och la på.

 

 

När pappa kom hem gick jag ner i köket för att berätta om mig och Justin.

-         Hej pappa. Sa jag och gav honom en kram.

-         Hej gumman, hur är det? Frågade han och log.

-         Det är bra, men jag behöver prata med dig om en sak! Sa jag och hoppade upp och satte mig på diskbänken.

-         Jasså, är det något allvarligt? Sa pappa och tittade oroligt på mig.

-         Nej inte direkt… det är bara det att jag och Justin är tillsammans. Och jag ville att du skulle veta det. Sa jag tyst och tittade ner i mitt knä.

-         Äntligen! Grattis gumman! Justin verkar vara en bra kille! Sa pappa och gav mig en kram.

-         Det är han! Sa jag tyst in i pappas nacke och började le.

-         Det är faktiskt en sak jag måste prata med dig om också! sa pappa och tittade allvarligt på mig när han hade släppt mig.

-         Jag är tvungen att åka iväg med jobbet i några veckor. Sa han tyst.

-         Några veckor?! Sa jag och bara stirrade på honom.

-         Ja, för att vara exakt i 3 veckor… han tittade tillbaka på mig. Jag fick inte fram något jag bara stirrade på honom.

-         Jag vet att du kom hit för att umgås med mig och det var tänkt så men allting ändrades. Förlåt gumman jag vill verkligen inte lämna dig alldeles ensam här hemma men det finns inget jag kan göra.

-         Så du tänker lämna mig här alldeles ensam i 3 veckor?! Sa jag och kände hur tårarna brände innanför ögonlocken.

-         Jag kanske kan ringa och prata med Pattie så du kan bo där? Sa pappa och tittade på mig.

-         Känner du Pattie? Var det ända jag fick fram.

-         Ja vi har känt varandra sen jag flyttade hit. Sa pappa och tittade på mig.

-         Jaha så bra då behöver jag inte oroa mig över att du inte ska gilla Justins familj! Men jag kan faktiskt ringa själv, jag gör det nu!

-         Okej, berätta vad dom sa sen! Hörde jag pappa ropa efter mig när jag sprang upp på mitt rum igen.




Justins perspektiv:

Jag klev in genom dörren och möttes direkt av doften från mormors köttfärssås. Jag tog av mig skorna och gick in i köket.

-         Hej gubben! Vi ska strax äta, hjälper du mig att ducka? Frågade mormor och strök mig över pannan.

-         Visst! Log jag och började ducka fram allt vi behövde.

 

 

När alla var samlade för att äta bestämde jag mig för att berätta om mig och Emelie.

-         Jo… började jag för att få deras uppmärksamhet. Alla tre tittade upp på mig.

-         Ni vet Emelie, Emelie Eldi. Sa jag och tittade på dom, dom nickade för att uppmuntra mig till att fortsätta.

-         Vi är typ tillsammans… sa jag tyst och tittade ner i min mat.

-         Grattis, vad roligt! Sa dom alla i kör. Jag log och sen fortsatte vi alla att äta med stora leenden på läpparna.

 

 

När jag hade ätit klart ställde jag in allt i diskmaskinen och gick till mitt rum. Jag stängde dörren efter mig och la mig på sängen, jag halade upp mobilen ur min ficka och skickade iväg ett sms till Ryan och Chaz.


Jag och Em är tillsammans! ;) men det är inte officiellt än!


Jag visste det! :D skrev Chaz tillbaka.


Grattis buddy! :D skrev Ryan.

 

 

Precis när jag skulle svara på deras sms ringde min mobil. Jag tittade på displayen och det stod EM <3. Jag tryckte på grön lur och svarade.

-         Hej baby! Sa jag glatt.

-         Hej Bieber. Svarade hon glatt tillbaka.

-         Pappa ska åka bort på någon slaggs affärsresa med jobbet i 3 veckor och han undrar om jag kan bo hos er! Sa hon glatt.

-         3 veckor med dig i huset?! Det vett jag inte riktigt om jag klarar av… sa jag retfullt.

-         Aye! Fnissade hon.

-         Jo det är klart! Jag ska bara fråga mamma. Vänta lite! Sa jag och la ifrån mig mobilen. Jag sprang ner i vardagsrummet och pratade med mamma och sen sprang jag upp till mitt rum igen.

-         Ja mamma sa att det gick bra men vi är tvungna att dela rum för gästrummet har mamma! sa jag och log.

-         I din lilla säng! Fnissade hon.

-         Haha ja tyvärr! Det kommer nog bli lite trångt men vi får i alla fall vara nära varandra! Sa jag retfullt.

-         Dröm vidare Bieber! sa hon och skrattade.

-         Det vet du att jag alltid kommer göra! Sa jag och skrattade lite.

-         När kommer du föresten?

-         I morgon! Sa hon med glad röst.

-         Okej, då ses vi då baby! Sa jag.

-         Japp det gör vi, hej då Justin!

-         Hej då Emelie! Sa jag och la på.

 

 

Jag bestämde mig för att gå och lägga mig tidigt eftersom att jag antar att vi inte kommer sova så mycket den närmsta veckan.

 

 

När jag vaknade nästa morgon var kl9.30. jag gick upp och tog en dusch. När jag var klar tog jag på mig svarta jeans, en svart t-shirt med tryck och sen fönade jag håret. När jag var klar gick jag ner och åt frukost. Det var tyst i hela huset så jag antog att dom andra sov eller hade gått någon stans. När jag hade ätit frukost gick jag och borstade tänderna. När jag var klar satte jag mig framför Tv:n och tittade på ”Cribs” på MTV. Jag tog mobilen som låg på bordet framför mig och skickade ett sms till Em.


Hej baby, när kommer du? Jag saknar dig ;)


Ja vet faktiskt inte, pappa är inte hemma så jag får väll gå till dig när jag vill. Aww saknar dig också snygging ;) fick jag till svar. Jag tittade ut genom fönstret och bilen stod fortfarande kvar hemma.


jag kan komma och hämta dig om du vill så kommer du hit snabbare ;)


ja visst :) när kommer du? ;)


Jag kan vara där om 10! :)


Okej ses då :)

Jag stängde av tv och tog min mobil sen gick jag ut i hallen och tog på mig mina lila supras. Jag gick ut till bilen och körde iväg mot Ems hus.


Jag har pluggat klart och har äntligen kommit hem så ndet första jag gör är att ge er en ny del! hoppas ni gillar den :)
2012-05-01 @ 18:23:04
Släng in en komentar? ♥