Min Värld Kapitel 20

      

Tidigare:

-         Ska vi fira jul tillsammans?! Sa jag och sprack upp i ett leende.

-         Klart vi ska! Man ska spendera julen tillsammans med sin familj! Sa Justin och log.

-         Tack! Mimade jag fram mot pappa när Justin gav mig en kram, eftersom att jag förstod att det var pappas ide. Han log bara ett stort leende som svar.

Emelies perspektiv:

Jag vaknade upp i Justins varma famn. Det kändes underbart att få vara nära honom igen. Jag vred på mig så vi låg ansikte mot ansikte. Han sov fortfarande. Han var så söt när han sov. Jag strök undan hans lugg och pussade honom i pannan. Han öppnade sina ögon och log.

-         God morgon beautiful! Sa han och pussade mig på munnen.

-         God morgon! Sa jag och log.

-         I dag är det julafton! Sa han och log.

Vi låg kvar i sängen och bara myste i en halvtimme sen gick jag och tog en dusch. När jag var klar tog jag på mig min blåa klänning som jag hade köpt när jag var hemma i Sverige. Sen fönade jag mitt hår och det tog inte lång tid innan det var lockigt. Jag tog på mig en naturlig sminkning och sen gick jag ut till Justin som stod i spegeln i mitt rum och fixade håret. Han hade ett par chinos och en svart trekvarts tröja på sig. Jag smög upp bakom honom och gav honom en kram innan jag pussade honom i nacken. Han snurrade runt och tittade på mig.

-         Det borde vara olagligt att vara så vacker som du är! Sa han och log.

-         Och det ska du säga! Sa jag och log tillbaka. Justin skrattade lite och gav mig en puss på huvudet.

När vi kom ner i köket var Justins mamma, mormor och morfar redan där. Vi kramades och sen satte vi oss ner och åt frukost. När vi var klara gick vi och borstade tänderna och sen sprang vi över till Chaz där alla skulle samlas och byta julklappar.

När vi plingade på hörde man hur någon kom springandes mot dörren och sen hörde man en duns. Jag och Justin tittade på varandra med en frågande min. När dörren öppnades stod Ryan där och log stort och bakom honom kunde man se Chaz ligga på golvet och spela död. Både jag och Justin brast ut i skratt. Dom var galna men så underbara! 

-         Hej! Var vänliga och stig på! Sa Ryan och bugade. Justin bara skakade på huvudet och log innan han slog Ryan lätt i magen.

-         Aye man ska vara snäll på julen! Sa Ryan och låtsades vara sårad. Chaz som hade ”återuppstått” kom och gav mig en kram.

-         Vad fin du är tweneei! Sa han och log.

-         Jag har sagt det förut och säger det igen, skaffa en egen tjej! Sa Justin och skrattade lite innan även han fick en kram av Chaz som också skrattade lite.

-         Du är fin! Såg jag Ryan mima innan han gav mig en kram. Jag gav honom ett leende som svar och tog sedan av mig min jacka.

Vi satte oss i en ring på golvet och tog fram alla julklappar. Jag och Justin skulle ge våra till varandra ikväll när hela familjen var samlad hos mig men vi skulle ge Ryan och Chaz sina nu. Jag började ge min till Ryan och han slet snabbt upp den. Han tittade på sin present och log stort. Han tog på sig tröjan som var marinblå med texten STRATFORD på framsidan och sen gav han mig en kram som tack. Efter det gav jag min present till Chaz och han slet upp den lika snabbt som Ryan nyss hade gjort. Han tog upp mobilskalet som jag hade köpt till honom. Det var svart och på baksidan stod det TWENEEI med gröna diamanter. Han satte på det på sin blackberry och gav mig sedan en lång kram och en puss på kinden. Jag log och sen tryckte Ryan och Chaz upp mina presenter som dom köpt till mig i mitt knä. Jag började med Ryans och öppnade det snabbt. I pappret låg en kartong som jag öppnade och i kartongen låg en vit kort klänning med ljusgröna broderier på bysten. Det satt ett grönt sidenband under bysten som skilde den vita kjolen från den broderade överdelen. Jag tittade på den länge innan jag gav Ryan en kram och viskade ett tack i hans öra. Sen tog jag Chaz packet och öppnade det. Det var en svart ask med ett rosa band runt. Under bandet låg en lapp som jag tog upp och läste.

Något speciellt till någon speciell!

Stod det med Chaz handstil. Jag gav honom ett leende och jag såg att han rodnade lite. Jag drog av bandet och öppnade asken. I asken låg ett foto album och en skiva. Jag tittade på honom med en förvånad blick.

-          I albumet är det foton på alla oss från sommaren och på skivan är det några filmer som jag spelade in när vi var på stranden och hemma hos varandra och några låtar som vi lyssnade mycket på! Sa han och log lite blygt.

-         Tack tack tack! Sa jag och kastade mig i hans famn och gav honom en puss på kinden.

När Ryan fick sin present från Justin skrattade han lite och lyfte upp en grön keps med texten BUTLER broderad på. Dom gjorde sitt handslag och sen gav Justin sin present till Chaz. Chaz fick en ny skateboard. Den var faktiskt ganska snygg. Även dom gjorde sitt hanslag och sen fick Justin sina presenter som bestod av ett silver armband från Chaz och ett vitt DC skärp från Ryan.

-         Em, 4 paket kvar! Sa Ryan och log.

-         Va? Sa jag och tittade chockat på honom.

-         Det är från alla oss 3, för att du är bäst! Sa Chaz och blinkade. Jag log stort och tog det första paketet. Jag öppnade det och det låg ett silvrigt Thomas Sabo armband.

-         Innan du säger något, resten av paketen är den stora ”grejen” med det hela och varje present har en betydelse! Sa Chaz innan jag hunnit öppna munnen. Jag öppna det andra paketet och där i låg en berlock till armbandet som föreställde en änglavinge.

-         Eftersom att du är en ängel! Sa Ryan och log stort. Jag besvarade honom med ett lika stort leende. Jag tog upp det tredje paketet och där i var en till berlock. Det var nyckel.

-         För att du har nyckeln till våra hjärtan! Sa Chaz och log. Mitt leende blev lite större och jag öppnade det sista paketet. Det var en liten pusselbit med texten FAMILY och ett litet hjärta inristat i.

-         För att du är pusselbiten i våra liv som gör oss och våran stora familj hel! Sa Justin och pussade mig på kinden.

-         Tack! Viskade jag fram och log samtidigt som jag kände en tår falla ner för min kind.

-         Vi älskar dig över allt annat och utan dig vore livet värdelöst! Sa Ryan och log. Jag gav alla tre en stor kram och sen hjälpte Chaz mig att ta på mig armbandet.

2012-07-25 @ 12:02:56
Släng in en komentar? ♥

förlåt!!!!!

jag vet att det var typ 500 år sen jag la upp en del men jag har inte varit hemma... jag ska lägga upp nya delar idag men jag åker snart iväg igen så då blir det dålig uppdatering igen..
2012-07-25 @ 11:06:03
Släng in en komentar? ♥