Min Värld Kapitel 28

Tidigare:

-         Okej, då är det väll officiellt nu då! grattis och tack för att ni ville komma! Log Rey.

-         Tack! Sa både jag och Justin glatt. 

Vi reste oss och Justin tog min hand. Vi gick ut och Kenny hjälpte oss förbi alla fans som stod utanför. Vi hoppade in i bilen och började åka.

-         Det är nu allt börjar på riktigt, det vet du va? Sa Scooter och log mot mig i backspegeln.

-         Jag vet! Sa jag och log stort samtidigt som Justin flätade ihop våra fingrar.

Justins perspektiv:

Vi släppte av Em hemma hos henne. Jag gav henne en lång kyss innan hon klev ur bilen.

När jag kom hem slängde jag mig på sängen och log för mig själv. Äntligen var mitt och Ems förhållande officiellt och det var bara några månader kvar tills hon skulle flytta hit till Stratford. Allt kändes så perfekt!

Jag gick upp tidigt morgonen efter för att skjutsa Em till flyget. Jag tog en snabb dusch och kläde på mig innan jag sprang ner och åt frukost. När jag var klar satte jag mig i bilen och åkte mot Ems hus.

Emelies perspektiv:

Jag stängde av alarmet och sträckte på mig. Jag suckade och reste mig upp ur sängen för att sedan hoppa in i duschen. När jag var klar tog jag på mig ett par svarta tajta jeans och ett vitt linne med tryck på. När jag var klar tog jag min handväska och packade ner min mobil och min IPod. När jag var klar gick jag ner och tog på mig mina svarta botts och min grå kappa. Precis när jag var klar såg jag Justin komma i sin bil. jag låste dörren och sprang ut till bilen. När jag hoppade in gav Justin mig en snabb kyss innan vi började åka.

När vi tagit oss förbi alla fans gick vi in och väntade på mitt plan. Mitt plan ropades upp i högtalarna och vi reste oss upp.

-         Jag kommer sakna dig! Viskade Justin i mitt öra när jag stod med hans armar runt mig.

-         Jag kommer sakna dig mer! Viskade jag tillbaka. Han släppte mig och tittade in i mina ögon innan han gav mig en lång kyss.

-         Jag älskar dig, glöm aldrig det! Sa Justin och log sitt underbar leende.

-         Jag älskar dig också! sa jag och log. Han gav mig en sista kyss och sen var jag tvungen att gå ombord.

2 månader senare

Det hade börjat bli varmt ute och skolan var snart slut. Jag längtade extremt mycket till att flytta men samtidigt inte. Jag skulle vara tvungen att lämna mamma och mina vänner men samtidigt skulle jag få flytta till pappa och alla mina vänner. Och Justin! Även hans familj betydde mycket för mig. För dom var jag en i familjen och det var jag tacksam över. Det var bara några veckor kvar i skolan och jag hade packat ner det mesta som skulle med till pappa vilket inte var så mycket eftersom att jag redan hade det mesta där, men det blev några väskor i alla fall.

Veckorna i skolan gick fort och jag insåg hur mycket jag skulle sakna alla. Jag och Felicia umgicks mycket och jag visste att dagen då jag skulle lämna alla snart var inne.

Sista dagen i skolan var inne och jag masade mig upp ur sängen och hoppade in i duschen. När jag var klar lät jag håret vara självlockigt och jag satte upp luggen med ett hårspänne. Jag tog på mig min ljuslila sommarklänning och sen sminkade jag mig lätt innan jag började gå till parken där skolavslutningen skulle vara. När jag kom dit attackerade Felicia mig med kramar och hon log stort men jag kunde se i hennes ögon att hon var ledsen. Vi gick och satte oss på bänkarna och lyssnade på alla lärare och elever som höll tal. Efter en stund var det några som sjöng och sen var det slut. Vi fick våra betyg och en ros. När det var slut blev det många kramar och tårar. Jag och Felicia gick först hem till henne så hon kunde lämna och hämta grejer och byta om innan vi gick hem till mig för att packa det sista och sen åka till flygplatsen.

-         Känns det bra att flytta nu då? frågade Felicia när hon satt på min säng medans jag satte upp mitt hår i en slarvig hästsvans.

-         Ja det känns ganska bra men jag kommer nog sakna Sverige! Sa jag och log lite mot henne i spegeln. Jag satte på mig ett par ljusa jeansshorts, ett ljusgult linne och en vit munkjacka.

-         Du vet att jag kommer sakna dig otroligt mycket va?! Sa hon och tittade allvarligt på mig.

-         Jag kommer sakna dig också! sa jag med en liten suck och satte mig bredvid henne på sängen. Vi satt tysta ett tag och bara tittade på det tomma rummet.

-         Nu måste vi åka! Log mamma när hon stack in huvudet genom dörren. Vi reste på oss och gick ner i hallen. Vi tog på oss skorna och bar tyst ut väskorna till bilen. Hela resan till flygplatsen var tyst och nerstämd. När vi var framme hjälptes vi åt att bära in väskorna och checka in dom.

-         Jaha det var det! Sa mamma och drog upp sin väska på axeln.

-         Mm… mumlade jag och tittade ner på mina skor.

-         Jag kommer sakna dig! Log mamma och gav mig en lång kram.

-         Jag älskar dig! Viskade jag i hennes öra och kände tårarna bränna samtidigt som mamma kramade mig hårdare som ett svar på att hon älskade mig också.

-         Lova att höra av dig! Sa Felicia och log ett snett leende mot mig. Jag nickade och gav henne en lång kram.

-         Du är den bästa vän jag har så snälla lova att du inte lämnar mig! Snyftade Felicia i mitt öra.

-         Jag lovar! Snyftade jag tillbaka.

När alla kramar var utdelade och minst tusen tårar var fällda var jag tvungen att gå till mitt plan. Jag vände mig om och tittade på dom många gånger tills jag inte kunde se dom längre. Jag gick på planet och satte mig på min plats. Jag tog upp min mobil och skickade ett sms till Justin, som jag inte hade pratat med på flera dagar.

Hej älskling, sitter på planet nu. Kan inte vänta tills jag får känna dina läppar mot mina igen! Xx Em.

2012-10-31 @ 18:36:20
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 27

Tidigare:

Vi gick in i köket och Pattie var snabbt framme vid mig och gjorde samma sak som Diane nyss hade gjort. När även Bruce hade gett mig en kram satte sig alla vid bordet och åt middag som Diane hade lagat. Den middagen som gjorde att man kände sig hemma. 

 

Emelies perspektiv:

Efter middagen hade vi åkte hem till mig och lämnat alla mina saker. Efter det hade vi spelat tv-spel med Chaz i någon timme innan vi åkte hem till Justin igen där jag skulle sova.

Jag kunde höra Justin hjärtslag tydligt. Han andades tungt och jag antog att han redan sov. Jag lyfte mitt huvud från hans bröst och tittade på honom. Jag log lite innan jag pussade honom på kinden och la mig ner med ryggen emot honom för att somna. Jag kände hur hans armar kramade mig hårt och sen pussade han mig på kinden.

-         Jag har saknat dig! Viskade han. Jag snurrade runt i hans armar och la mina händer mot hans bröst. Jag tittade honom djupt i ögonen och log.

-         Jag har saknat dig också! viskade jag tillbaka. Han lutade sig fram och gav mig en lång kyss. Han snurrade runt och plötsligt låg han på mig. Han hade en hand på varje sida av mitt huvud och mina händer strök honom över ryggen.

-         Du är underbar och jag älskar dig mer än något annat! Sa han och log.

-         Jag älskar dig också! sa jag och la mina armar runt hans nacke.

Han kysste mig igen och sen log han. Han la sig ner bredvid mig igen och höll mig nära honom. Jag la mina händer på hans och log för mig själv.

Justins perspektiv:

Jag kände att hon la sina händer på mina och jag började le för mig själv. Det var underbart att ha henne här igen.

Jag vaknade tidigt morgonen efter av att min mobil ringde. Jag sträckte ut handen och tog upp min mobil SCOOTER stod det på displayen. Jag suckade och tyckte på grön lur.

-         Justin! Sa jag med tröt röst.

-         Du har en sista minuten intervju om 1 timme! Sa han och lät stressad.

-         Okej? Sa jag med frågande ton.

-         Bilderna på dig och Emelie har läkt ut och dom har frågor om er två! Sa han fortfarande med stressad röst.

-         Vilka bilder? Sa jag och försökte lista ut vad han pratade om.

-         Dom från flygplatsen, där ni kysser varandra! Sa han med retsam ton.

-         Det är nu du har din chans att göra ert förhållande officiellt, ta med dig Em! fortsatte han och lätt fortfarande lite retsam.

-         Okej ses om en timme! Sa jag och la på.

Jag pussade Em i pannan och hon öppnade långsamt ögonen.

-         God morgon underbara! Sa jag och log.

-         God morgon! Log hon och gäspade.

-         Scooter ringde och sa att jag har en intervju! Sa jag och tittade på henne.

-         Lycka till! Sa hon och vände sig om för att somna igen.

-         Vi ska vara där om en timme. Sa jag och strök henne över ryggen.

-         Vi? Sa hon förvånat och vände sig igen.

-         Japp vi ska göra vårt förhållande officiellt! Sa jag och log stort. Hon sken upp i ett leende och pussade mig på munnen innan hon gick upp och gjorde sig i ordning. Jag följde hennes förslag och gick och tog på mig ett par jeans och en vit t-shirt.

Vi hoppade in i bilen när Scooter kom och hämtade oss. Han hälsade glatt och sedan började han köra mot studion där radio intervjun skulle vara. Vi hoppade ur bilen och Kenny möte upp oss så vi kunde ta oss förbi alla fans.

Emelies perspektiv:

Vi gick upp för några trappor och in genom en stor dörr. Vi gick in i ett rum med flera mikrofoner och ett bord i mitten. Längst in i rummet fanns en stor soffa. Vi hälsade på programledarna och sen satte sig Justin på en utav stolarna runt bordet. Jag, Kenny, Usher och Scooter satte oss i soffan och väntade på att intervjun skulle börja.

-         Rey här och vi har Justin Bieber med oss i studion! Sa Rey med glad röst.

-         Hej! Sa Justin lika glatt och log stort.

-         Så Justin, hur går det med musiken? Frågade Rey och lutade sig mot bordet.

-         Det går bra, jag har haft några konserter och vi planerar en ny tour! Sa Justin och log samtidigt som Ray nickade.

-         Och hur går det med tjejer då? frågade Rey och skrattade lite.

-         Emm… Justin log lite nervöst och gjorde en hairflip.

-         Det kom ut bilder på dig och en tjej som kysstes på flyggplatsen igår, stämmer det? Rey log retsamt.

-         Haha ja det gör det! Skrattade Justin.

-         Så vad heter hon? Sa Rey och log nyfiket.

-         Hon heter Emelie. Sa Justin och log mot mig.

-         Så dejtar ni? Rey log fortfarande retsamt.

-         För att vara exakta så är vi tillsammans! Sa Justin och log stort.

-         Verkligen?! Sa Rey och såg chockad ut.

-         Japp! Log Justin.

-         Så vi har faktiskt Emelie här i studion, kan du berätta lite om dig själv? Sa Rey och gjorde ett tecken som visade att jag skulle komma. Jag satte mig på stolen bredvid Justin och satte på mig hörlurarna. Justin log uppmuntrande mot mig så jag började prata.

-         Emm ja jag heter Emelie Eldi och är 15 år och jag kommer från Sverige. Sa jag och log.

-         15 säger du, Justin är hon inte lite för ung för dig? Frågade Rey och vände sig mot Justin.

-         Romeo var 19 och Julia var 14, jag är hennes Romeo och hon är min Julia! Log Justin.

-         Okej då din lilla romantiker, då är det väll officiellt nu då! grattis och tack för att ni ville komma! Log Rey.

-         Tack! Sa både jag och Justin glatt. 

Vi reste oss och Justin tog min hand. Vi gick ut och Kenny hjälpte oss förbi alla fans som stod utanför. Vi hoppade in i bilen och började åka.

-         Det är nu allt börjar på riktigt, det vet du va? Sa Scooter och log mot mig i backspegeln.

-         Jag vet! Sa jag och log stort samtidigt som Justin flätade ihop våra fingrar.

2012-10-31 @ 16:53:39
Släng in en komentar? ♥

ha tålamod!!

jag är inne i värsta svackan just nu och känner inte för att skriva alls... de är mycket i skolan och jag har bara tappat lusten helt, MEN ha tålamod för jag ska fortsätta skriva och när ni minst anar de så dyker de upp en ny del ;)
2012-10-28 @ 20:35:03
Släng in en komentar? ♥

Min Värld Kapitel 26

Tidigare (Emelies perspektiv):

-         Jag vill verkligen inte lämna dig men jag älskar att vara i Stratford! Sa jag och log men hade gråten i halsen.

-         Det är lugnt, så länge du lovar att jag får komma och hälsa på! Sa hon och skrattade lite.

-         Jag lovar! Skrattade jag också. Vi gav varandra en kram och sen gick vi till klassrummet för att avsluta dagen.

Tidigare (Justins perspektiv):

-         JAG SKA INTE FLYTTA!!! Ropade Ryan när han sprang upp till mitt rum och kastade sig runt halsen på mig.

 

Justins perspektiv:

Jag och Ryan kramades länge och jag log stort.

-         Du kan tacka din underbara flickvän för det! Skrattade Ryan när han hade släppt mig.

-         Det ska jag! Skrattade jag.

Jag och Ryan åkte hem till honom och jag hjälpte honom att packa upp alla kartonger igen.

-         Så när kommer Em? frågade Ryan där han stod och packade upp alla sina kläder.

-         Om två veckor. Sa jag och log.

-         Två veckor! Ska vi möta henne på flygplatsen? Sa Ryan och log.

-         Ja visst! Sa jag och log stort.

Två veckor senare:

Idag skulle Em äntligen komma till Stratford. Jag gick upp och tog på mig ett par slitna ljusa jeans och en skjorta som var grön och röd. Jag tog på mig mina svarta Supras och gick ner i köket för att äta frukost. När jag var klar gick jag och borstade tänderna och tog på mig min gråa mössa. Jag blev precis klar när Ryans bil stannade utanför huset. Jag tog min mobil och sprang ut till bilen.

-         Yo! Sa jag glatt när jag hade stängt bildörren.

-         Yo! Svarade Ryan lika glatt.

-         Var är Chaz? Sa jag och vände mig om för att titta om han satt i backsättet.

-         Han kunde inte följa med men han kommer över senare. Log Ryan och började köra mot flygplatsen.

Resan gick ganska snabbt och när vi var framme gick vi snabbt in till flyggplatsen och ställde oss för att vänta på Em. Både jag och Ryan var otåliga eftersom att vi hade saknat henne så himla mycket. Jag var ganska förvånad över hur lite paparazzi fotografer som var där men det var ändå ganska skönt.

Efter tio minuters lång väntan kunde jag se Em komma gåendes med sin väska bakom sig. Jag sprack upp i ett stort leende och Ryan som stod bredvid mig gjorde också det. När Em fick se oss sprack även hon upp i ett leende. Hon ökade takten och jag började jogga emot henne. När vi har framme vid varandra släppte hon sin väska och kastade sig i min famn. Jag lyfte upp henne och kramade henne hårt.

Emelies perspektiv:

Jag drog in hans underbara doft och kände hur han lyfte upp mig och kramade mig hårt. Han släppte taget lite och tittade in i mina ögon. Jag kunde inte sluta le. Han slutade le och tittade mig djupt i ögonen.

-         Jag älskar dig! Sa han och började komma närmare samtidigt som han slöt sina ögon. Jag visste vad han tänkte göra. Han tänkte kyssa mig mitt på flygplatsen med paparazzis runt oss.

-         Inte här! Sa jag snabbt.

-         Varför inte? Sa han och såg lite sårad ut.

-         Dom vet inget! Sa jag och nickade menande med huvudet mot alla paparazzis.

-         Då kanske det är dags att dom får det! Sa Justin och log busigt.

Jag fnissade och slöt mina ögon. Efter någon sekund kände jag Justins läppar mot mina och jag blev helt varm. Jag kunde höra hur alla paparazzis började fotografera och försöka få Justins uppmärksamhet. Jag hörde hur någon harklade sig och sen försvann Justins läppar från mina. Jag öppnade ögonen och tittade vem det var som hade harklat sig. Jag log samtidigt som Justin släppte ner mig. Jag slog mina armar om Ryans nacke och han kramade mig hårt. Alla paparazzis fortsatte att fotografera och ställa massa frågor som ingen av oss brydde oss om.

-         Gud vad jag har saknat dig lilsis! Suckade Ryan i mitt öra.

-         Jag har saknat dig också! log jag till svar när han hade släppt mig.

Vi bestämde oss för att åka hem till Justin och äta middag eftersom att alla paparazzis började bli väldigt närgångna. Alla tre hoppade in i bilen och Ryan började köra mot Justins hus. När vi var framme gick vi in och Diane var snabbt ute i hallen.

-         Nej men hej hjärtat! Sa hon glatt och gav mig en lång kram.

-         Hej! Svarade jag glatt.

Vi gick in i köket och Pattie var snabbt framme vid mig och gjorde samma sak som Diane nyss hade gjort. När även Bruce hade gett mig en kram satte sig alla vid bordet och åt middag som Diane hade lagat. Den middagen som gjorde att man kände sig hemma.  

2012-10-19 @ 18:27:18
Släng in en komentar? ♥